Ekstenzije trepavica

 

Ekstenzija trepavica

San svake žene duge su i guste trepavice. Uz redovitu mjesečnu njegu ovaj san postaje stvarnost. Ugrađuje se otprilike 60 do 80 trepavica po jednom oku, sistem je lijepljenja jedne trepavice umjetne na jednu vašu, prirodnu (individualne trepavice). Radi takve precizne i detaljne ugradnje krajnji je izgled izrazito prirodan bez naznaka prijelaza prirodnog na umjetno. Ekstenzije su otporne na apsolutno sve vanjske uvjete tako da nećete biti lišeni, ukoliko vam je želja, čak ni podvodnih aktivnosti.

Na izbor imate trepavice raznih duljina, debljina i oblika. Također, od nedavno je moguće odabrati između sintetičkih i svilenih ekstenzija. Osnovna razlika u odnosu na sintetičke trepavice je ta da su svilene puno laganije za nošenje tj. manje opterećuju vašu prirodnu trepavicu, te spajaju nespojivo, PRIRODNIJI ALI I IZRAŽAJNIJI POGLED. S obzirom da su izrađene od svile, trepavice su također sjajnije, ali i intenzivnijih boja.

Ekstenzija trepavicaZbog prirodne regeneracije vaših trepavica nužna je mjesečna nadopuna ekstenzija. Trajanje: prva ugradnja punog paketa ekstenzija je 2h, dok je za pola paketa dostatno sat vremena. Preporučljivo je svaka četiri tjedna odraditi nadopunu od sat vremena.

Ekstenzije trepavica uzbudljiva su i nova usluga za deblje, duže i prirodno bogatije trepavice koje pružaju:

Prirodni izgled – toliko su prirodne da nitko neće vidjeti razliku. Imaju prirodnu zaobljenost tako da više neće biti nužno koristiti uvijače za trepavice. Ekstenzije dolaze u različitim debljinama, bojama i dužinama te postižu prekrasno miješanje s vašim vlastitim trepavicama.

Prirodni osjećaj – kad se profesionalno i pažljivo ugrađuju ove lagane trepavice pružaju osjećaj kao da su vaše prirodne.

Prirodno nošenje – savršene su za dnevnu upotrebu i za aktivan stil života. Možete se tuširati, plivati, odlaziti u saunu ili spavati bez brige zato što su ekstenzije vodootporne i trajne. Možete uživati u dužim i ljepšim trepavicama 24 sata na dan i to tjednima bez gnjavaže, nelagodnosti ili potrebe za maskarom.

Tretmane ugradnje ekstenzija trepavica u Skinovation klinici obavlja stručno educirana lash expert i eyelash extensions edukatorica Valentina Benčić sa licencom od strane Eyelash Emporium, prestižni Pinewood Studios u Londonu.

Ekstenzija trepavica