Kompjuterska analiza kože

 

Kompjuterska analiza kože

U potrazi za svjetlijom, mladolikijom i zdravijom kožom, znanje je neprocjenjiv alat. Što više znamo o vašoj koži, bolje ćemo znati propisati ispravan plan tretmana kako biste postigli najbolje rezultate i spriječili daljnja oštećenja.

Ako želite točno znati koje su vam brige oko kože na konkretan način, onda je kompjuterska analiza kože za vas.

U Skinovation klinici svojim klijentima pružamo jedinstvene konzultacije i analizu pomoću naprednog digitalnog sustava za analizu kože.

Ovaj znanstveni pristup koristi usavršeni sustav prikaza u kombinaciji s izravnim konzultacijama s jednim od medicinskih stručnjaka naše Skinovation klinike. Rezultati prikupljeni od sustava za analizu kože pomoći će u pružanju okvira za stvaranje prilagođenog programa tretmana posebnog složenog za svakog klijenta.

Vaš jedinstveni profil kože prvi je korak ka najpovoljnijem zdravlju i vitalnosti tena.

Kompjuterska analiza kože može odrediti stanje vaše kože i površinski i ispod površine. Multispektralni prikaz i analiza sustava pruža jasan, višedimenzionalan uvid u individualne aspekte vašeg tena koji utječu na vaš ukupni izgled te služi kao vodič u personaliziranom programu tretmana vaše kože.

Kako djeluje?

Kompjuterska analiza kože koristi višespektralni prikaz i analizu kako bi dohvatio ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na zdravlje i izgled vašeg tena: bore, mrlje, pore, jednakost tena (varijacije boje tena), porfirini (prisutnost bakterija u porama) i UV točke (karakteristike fotooštećenja, tipične za pretjerano izlaganje suncu).

Također pruža informativnu usporedbu karakteristika vašeg tena s tenom žena iz baze podataka koja u sebi sadrži tisuće i tisuće profila.

Iscrpne informacije pomažu našim specijalistima da vam predlože optimalne tretmane i načine za njegu kože koji su ispravni za vas.

Kod prvog tretmana dobit ćete iscrpno i detaljno izvješće o koži zajedno s fotografijama i preporukama proizvoda i tretmana za regeneraciju, pomlađivanje ili liječenje različitih problematika kože. Računalo će pohraniti detalje o vama tako da nakon niza tretmana možete vidjeti kako vam se koža poboljšala.

Ova nevjerojatna inovacija omogućava praćenje napretka u tretmanima za svakog klijenta, kao i poboljšanje rezultata nakon primjene odgovarajućih preporučenih tretmana.

Što očekivati?

Kompjuterska analiza kože pruža najiscrpniji mogući pregled za identificiranje svih aspekata zdravlja vaše kože, od izjednačenosti tena kože i bora do određivanja oštećenja od sunca.

Preciznim prikazom svih područja koja utječu na vaš ten, naši specijalisti pomoću vaših karakterističnih rezultata mogu predložiti optimalne opcije pomlađivanja, regeneracije ili liječenja za vaše jedinstvene karakteristike tena.

Na osnovi vašeg profila, program će također uključivati prilagođene preporuke za stalnu njegu kože lica s prikazom kao neprocjenjivom pomoći u praćenju vitalnosti vašeg tena te provjeri učinkovitosti upravljanja njegom kože kroz vrijeme. Tako ćete moći pratiti rezultate iz tretmana u tretman, kao i napredak kroz godine.

Prednost ove vrste analize kože lica je u tome što se može koristiti za sve tretmane lica. Bilo da želite napraviti tretman dermalnim filerima ili potpuno neinvazivne tretmane kao što je kemijski piling, oxygen, mezoterapija ili mikrodermoabrazija, profesionalna analiza kože lica može vam pomoći u planiranju tretmana i savjetovati vas o najboljem mogućem izboru.

Bolja dijagnoza znači bolju njegu

Među brojnim varijablama koje pridonose ukupnom stanju vašeg tena, šest ih je presudnih u odabiru ispravnog tretmana za njegu kože, a to su:

 • smještaj i dubina bora
 • pigmentne promjene
 • krvožilne promjene (crvenilo)
 • širina i stanje pora
 • posljedice UV oštećenja
 • prisutnost porfirogenih bakterija
Kompjuterska analiza kože

Profesionalna analiza kože lica procjenjuje sve sljedeće faktore:

 • Vidljive točke (nepravilnosti koje se javljaju na površini kože – pjege, ožiljci, mrlje od starenja i druge mrlje)
 • Bore (rezultat starenja, najčešće oko očiju i usta)
 • Tekstura (više i niže točke kože – plave točke ukazuju na uvučene dijelove, žuta područja na uzdignute točke)
 • Pore (mali otvori rašireni po cijeloj koži)
 • UV točke (oštećenja i mrlje od sunca na površini i dubljim slojevima kože)
 • Smeđe točke (gubitak boje kože uključujući lokaliziranu hiperpigmentaciju, osjenčanost ispod očiju i madeže)
 • Crvena područja (crvenilo uzrokovano popucalim kapilarama, rozaceom, upalama ili kao posljedica oticanja)
 • Porfirini (prirodna bakterija koja se može nastaniti u porama i uzrokovati oticanje.

Je li kompjuterska analiza kože za mene?

Profesionalna analiza kože lica prikladna je za sve tonove i vrste kože.

Ovaj sustav pruža jednostavne i razumljive izvještaje te preporuke za preventivno i dopunsko djelovanje, a sve više se diljem svijeta rabi i kao edukacijski alat za upoznavanje s pravilnom zaštitom od sunca.

Koristi od kompjuterske analize kože imaju i mlade osobe koji su obično bezbrižne i teško ih je u nešto uvjeriti. Oni su često izloženi riziku oštećenja kože od sunca u tim godinama te ih vizualna demonstracija starenja kože kompjuterskom analizom kože može potaknuti na preventivno djelovanje.

Kompjuterska analiza kože