Microneedling (mezoterapija)

MicroneedlingMicroneedling tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, strija, pigmentacije, ožiljaka nastalih od posljedica akni potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.
Microneedling sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat.

Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, microneedling ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu te time smanjuje mogućnost oštećenja kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu.
Microneedling tretman mikroiglicama vrši mikrooštećenje kože koje mi vidimo u obliku crvenila koje traje do nekoliko sati te na taj način stimulira proizvodnju kolagena i elastina.
Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama mogu se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana).
Automatizirani pokreti minimiziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka.
Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor.
Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Sa microneedling tretmanima kože postižemo fantastične rezultate te svježi i mladenački izgled kože.

Za prve rezultate tretmana potrebno je izdvojiti najmanje 28 dana, a sazrijevanje nove mlade kože traje i do 2 godine nakon tretmana.