Japansko iscrtavanje obrva

 

Japansko iscrtavanje obrva

Kažu kako su obrve okvir našeg lica i svatko tko je ikada imao problema s njima će se složiti s tim. Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite dosadno crtanje obrva svakoga jutra i uživate u lijepo oblikovanim obrvama gdje god se nalazili.

Gotovo niti jedna žena nije zadovoljna svojim prirodnim lukom obrva – zato ih i čupamo! Rijetke, svijetle, loše počupane, s rupama od ožiljaka ili jednostavno nesavršene? Japanska metoda iscrtavanja obrva će vas oduševiti jer pruža dugotrajne rezultate.

Ova tehnika spada u kategoriju polutrajnog make upa (‘semi-permanent’). Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.
Postupak iscrtavanja obrva japanskom tehnikom sastoji se od nekoliko koraka, a prvi je savjetovanje o željama i procjena trenutnog stanja obrva. Slijedi digitalni izračun simetrije, slikanje i ocjena.

Najprije se sa olovkom iscrta probna forma obrva, kako bi klijentica mogla izabrati novi oblik koji joj se sviđa. Kada se završi s probnim crtanjem, bira se boja koju oblikujemo prema boji tena, prirodnih dlačica obrva i željama klijenta i tek tada krećemo s postupkom iscrtavanja. Ističemo i kako su svi instrumenti sterilni, a pigmenti koji se nanose su testirani i certificirani po standardima Europske Unije – nemaju teških metala i AZO boja, te su svi pigmenti hipoalergeni.

“Nakon miješanja boje se na instrument pričvršćuju ‘micro cutteri’ kojima se crta dlačica po dlačica kako bi obrve izgledale 100% prirodno. Cijeli postupak traje oko jedan sat do sat i pol ovisno o stanju obrva klijentice a najviše vremena posvećuje se pripremi i probnom crtanju oblika, kako bi imali što bolju predodžbu o konačnom rezultatu”, i dodajemo kako je unos pigmenta u kožu veoma plitak, pa tako nema krvarenja i otečenosti, a u slučaju velike osjetljivosti klijentice može se koristiti i krema koja ublažava bol.

“Nakon oko tri tjedna, radi se korekcija ako je ta potrebna (provjeri se stanje i docrtaju se još koje dlačice). Kod mješovite i masne kože treba doći na dvije korekcije (po potrebi). Trajnost obrva je oko godinu do dvije godine, a ovisi i o izlaganju UV zrakama, tipu kože i sl.”

Cijena tretmana je 1700 kn (1 korekcija GRATIS unutar 3 mj) tretmane microbladinga provodi stručno educirana i sa iskustvom Valentina Benčić.

Više o samom tretmanu, cijenama i terminima saznajte dolaskom u Skinovation Beauty & Laser Clinic ili pozivom na 091 555 0256 ili 052 356 208

Japansko iscrtavanje obrva